Region

Svet

Cvele našao Ceci zamenu!

Vladimir Cvetković Cvele nam još jednom potvrdjuje da muškarci lakše podnose raskide. Nakon samo dve nedelje od raskida sa našom najvećom folk divom Svetlanom Ražnatović, Cvele nalazi utehu u atraktivnoj Crnogorki .

Cvele našao Ceci zamenu!



Kako saznajemo, Cvele je u subotu uveče, u hotelu „Splendid“ u Bečićima u Crnoj Gori održao reviju „Pal Zileri". Nakon završetka revije Cvele nije gubio vreme! Uhvaćen je u toplom zagrljaju sa simpatičnom crnokosom, za koju znamo samo kako se zove (Jelena Kirović ) i da je njena porodica jedna od najbogatijih u Crnoj Gori.

U poslednje vreme se jako puno pričalo o Cecinom i Cveletovom odnosu. Znamo da nisu zajedno i da je raskid atraktivnog Novosadjanina i Cece bio finansiske prirode. Naime, maneken se nedavno na Kipru požalio Svetlani kako je njegov džep sve plići, i da je ona razlog zasto on svoj posao ostavlja po strani.

Kako bi produbio svoj dzep atraktivni maneken traži od Cece 300.000 evra ali umesto para dobija raskid. Videćemo da li će novopečena lepša polovina uspeti da produbi dzep našem manekenu?

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>