Region

Svet

Ivan Gavrilović: Natalija ispada ološ i kurva!

Popularni pevač i farmer iz prošlog serijala, Ivan Gavrilović, iznenađen je ponašanjem svoje dugogodišnje prijateljice Natalije "Trik FX", i smatra da joj epiteti "ološ i kurva" ne idu u prilog.

Ivan Gavrilović: Natalija ispada ološ i kurva!



Ivana je neprijatno iznenadila Natina izjava da je on debil ali se duboko nada da je to rekla u žargonu. I za njega je odnos sa Banetom iznenađujuć, jer Natalija treba da zna da to gledaju njen muž Sani i sin Dejan ,iako zna da na farmi uvek prorade hormoni. Njegov drug Sani je potrešen izjavama i koje čita po novinama.

"Njoj Sani veruje i zna da ona igra jednu igricu, ali mu teško pada kada u novinama vidi žestoke napise i slike svoje žene s Banetom. Čitao sam da je sin imao psihičkih problema zbog svega što gleda na televiziji, ali i ja sam Sanija savetovao da mu ne da više da gleda mamu na farmi", kaže Gavrilović i dodaje još i to da je Natalija prešla sve granice, i da je predaleko otišla što se Baneta tiče.

Iako zna da se Sani i Natalija vole, nije ni slutio da će doći do ovoga. "Da mogu rekao bih joj da uspori malo samo zog porodice koja napolju trpi veliki pritisak", poručuje Ivan uz dodatak da ljudi napolju gledaju sasvim drugačije na tu igru i da neće baš dobiti veliki plus.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>