Svet

Region

Kada slava nije dovoljna: Bred Pit otkrio zbog koji filmova oseća gorčinu!

Bred Pit, ikona filmske industrije, stekao je reputaciju kao jedan od najcenjenijih glumaca u Holivudu. Njegov uspon do zvezda bio je rezultat ne samo njegovog talenta već i njegove posvećenosti i strpljenja. 

Kada slava nije dovoljna: Bred Pit otkrio zbog koji filmova oseća gorčinu! Foto: YouTube printscreen/Conan Obraen



S vremenom je stekao privilegiju da bira projekte koje želi da prihvati, međutim, čak ni slava i bogatstvo nisu ga oslobodili nekih filmskih iskustava koja su mu ostala gorčina u ustima.

Jedan od takvih filmova bio je kultni hit "Misterija iz 1997. godine". Iako je publika bila očarana, za Pita je ovo bio izazovni projekat. "Bio je to film koji je doneo veliki uspeh, ali meni je snimanje bilo izuzetno teško. Bilo je dana kada sam se osećao izgubljeno u scenariju, nesposoban da se povežem s likom koji igram", priznao je Pit, osvrćući se na iskustvo koje je za njega bilo emotivno iscrpljujuće.




Još jedan film koji je probudio nelagodu kod Pita bio je "Svetlost iz senke" iz 2005. godine. Iako je projekat obećavao, za Pita je to bilo razdoblje konstantne napetosti na setu. "Svi su očekivali da će biti hit, ali iza kulisa je bilo mnogo tenzija. Raditi na tom filmu nije bilo zadovoljstvo", priznao je glumac, otkrivajući da je morale trpeti kako bi izbegao pravne probleme.

Poslednji na njegovoj listi nepopularnih filmova bio je "Nova perspektiva" iz 2012. godine. Iako je bio deo ovog ambicioznog projekta, Pit je osećao da nije mogao da ostvari svoj puni potencijal. "Bio sam razočaran što nisam mogao da unesem onoliko koliko sam želeo u ovaj film. Uvek je frustrirajuće kada osećate da ne možete da pružite svoj maksimum", priznao je Pit, pokazujući da čak ni slava ne može uvek da garantuje ispunjenje u filmskoj industriji.

Slične vesti: ​ZLATNA PALMA: Meril Strip se vraća u Kan nakon 35 godina!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>