Region

Svet

Novak Đoković spreman za Vimbldon: Zglob me više ne boli!

Novak Đoković sutra započinje svoje učešće na Vimbldonu, najprestižnijem teniskom turniru koji će se od 23. juna do 6. jula igrati u Londonu. Naš najbolji teniser otkriva da je potpuno spreman i da mu zglob ne više ne pravi nikakav problem.

Novak Đoković spreman za Vimbldon: Zglob me više ne boli!


 
Novak Đoković i Jelena Ristić: Najlepše reči za najlepšu ženu na svetu (Foto)
Nole će sutra od 17 časova odigrati svoj prvi meč protiv Kazahstanca Andreja Golubjeva, a zglob zbog koga je propustio turnir u Madridu, konačno se oporavio, tako da, kako i sam Đoković kaže, neće mu zadavati nikakve probleme.

"Sada ne osećam bol. Ali, kada menjam podloge, naročito sa šljake na travu, u prvih nekoliko dana treninga imao sam neki čudan osećaj u zglobu. Sada je sve u redu i nadam se da će ostati tako", rekao je Novak za portal Vimblodona i dodao da mu je poraz od Nadala u finalu Rolan Garosa veoma teško pao:

"Rolan Garos me je dosta istrošio emotivno. To je razlog što nisam igrao nijedan pripremni turnir na travi. Sezona na šljaci bila je duga i bilo mi je potrebno četiri ili pet dana da ne mislim na tenis. To mi je pomoglo. Koliko god da volim ovaj sport, potrebno je da napravim ravnotežu, da se odmorim kako bih napunio "baterije", pre svega na mentalnom planu. Sada sam veoma motivisan za Vimbldon", zaključio je naš najbolji teniser.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>