Region

Svet

Zvezdan: Šokiran sam Tininim ponašanjem

Lezbo scena na Farmi u kojoj su glavne akterke bile Tina Ivanović i Jelena Stožinić veoma je uzdrmala folkerkinog dečka Zvezdana Anđića, koji je šokiran njenim postupkom! Kako nam je rekao, nije mu bilo prijatno dok je gledao svoju devojku kako u krevetu dodiruje grudi i međunožje svoje nove drugarice. Uplakan i besan, razmatra da li će se Tina posle šoua uopšte vratiti u zajednički dom:

Zvezdan: Šokiran sam Tininim ponašanjem



"Teško mi je. Lepo sam joj rekao pre nego što je ušla na Farmu: „Tina, nemoj slučajno da piješ alkohol.“ Međutim, ona je to uradila i eto šta se desilo" - kaže Zvezdan i dodaje:

"Ona može bez seksa i po godinu i po dana, ali alkohol je sad učinio svoje. Mnogo sam propatio za ova dva dana. Šta će biti s nama, videćemo kada bude izašla. Da je to isto uradila s muškarcem, više mi ne bi prešla prag i ona to dobro zna"!

Ako se uzme u obzir da je Zvezdan poznat kao veoma prek čovek, možemo samo da pretpostavimo šta folkerku očekuje kada bude izašla s imanja. Najbolje bi joj bilo da se potrudi i ostane što duže na Farmi, kako bi ispravila grešku za koju Anđić misli da je bila fatalna.


izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>