Style

Ljubav

Neprepoznatljiva: Drastična promena imidža MEGAN FOKS (FOTO)

Hrabar potez popularne glumice.

Neprepoznatljiva: Drastična promena imidža MEGAN FOKS (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/megan fox archive



Megan Foks je oduvek je bila poznata po svojoj hrabrosti i smelosti kada je u pitanju eksperimentisanje svojim izgledom.   Zbog toga i ne iznenađuje što je ponovno izazvala lavinu komentara u svetu mode i lepote svojom najnovijom transformacijom.

Glumica, koja je nedavno bila prepoznatljiva po svojoj srednje dugoj, ružičastoj kosi, sada je iznenadila sve svoje obožavaoce  novom frizurom i bojom.Na nedavnim fotografijama, Megan se pojavljuje sa popularnim pažom, naglašavajući svoju odlučnost da prati najnovije trendove. Ali to nije sve - tirkizna boja kojom je ofarbala kosu dodaje još više osvežavajućeg i eklektičnog šarma njenom izgledu.

Njena hrabrost da se igra sa stilom i izgledom inspiriše mnoge širom sveta da prate njen primer. 


Foto: Instagram printscreen/MeganFox

"Ulazim u svoju eru Jedija", napisala je uz niz selfija, a onda su usledili i komentari pratilaca: "Idem s tvojom slikom kod frizera", "Tebi svaka frizura dobro stoji", "Kosa ti pristaje uz oči", "Sad i ja moram da ofarbam kosu", neki su od komentara.

Svi ove godine nose ovu frizuru pod nazivom "Nirvana"

Crvene tepihe ispunila su izdanja kratke kose do ramena ili ključne kosti, ali s opuštenim, kul i pomalo razbarušenim stilom. Među njima su Sidni Svini, Dženifer Aniston, Ema Stoun, Izabel Hupert, a sada i Megan Fox.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>