Region

Svet

Turci ne vole Eminu Jahović

Emina Jahović je već neko vreme na udaru turskih medija zbog uloge u hit seriji "Polje lala". Turska javnost vrlo je nezadovoljna što je neka devojka iz Srbije dobila glavnu ulogu u tako popularnoj seriji, a ne turska glumica.

Turci ne vole Eminu Jahović



"Mediji u Turskoj ne mogu da se pomire sa tim što imam glavnu žensku ulogu! Pitaju se kako je neka devojka iz Srbije mogla da dobije tu rolu, a ne neka turska glumica. Mislim da su prilično nesrećni zbog toga. Međutim, ja sam veliki profesionalac i stvarno ne dozvoljavam da me te priče pogađaju. Samo neka pričaju loše, to mi daje vetar u leđa da budem bolja!", kaže Emina i govori o svom glumačkom angažmanu, zbog čega se turskoj publici predstavila prvo kao glumica:

"Prosto, ljudi iz sveta filma su me zapazili, a ja nisam želela da propustim priliku koja mi se ukazala, jer obožavam da glumim. Uprkos tome što u Turskoj nikad ništa nisam radila, poznata sam njihovoj javnosti. Turci nemaju blage veze šta radim, osim da sam u Srbiji poznata kao pevačica. Iskreno, meni je dovoljno da se bavim muzikom samo u svojoj zemlji", odgovara pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus


>