Region

Svet

Dara Babumara održala promociju novog albuma (Video)

Dara Bubamara održala je uspešnu promociju svog novog albuma na beogradskom splavu "H2O". Popularna Novosađanka prvi put je, posle sedamnaest godina karijere, prezentovala medijima, prijateljima i kolegama na ovakav način svoje nove pesme. Već oko 22 časa splav bio je ispunjen do poslednjeg mesta ljudima koji su želeli da u živom izvodenju čuju Darino novo izdanje.

Dara Babumara održala promociju novog albuma (Video)



Promociji Bubamarinog jedanaestog albuma prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti, među kojima su bili Ilda Šaulić, koja je došla u pratnji sestre Sanele, Ana Nikolić, Ðole Ðogani, Anabela i Mladen Radulović, Mirza Hamzić Željko Šašic, Marina Tucaković, Boban Rajović i mnogi drugi. Darin suprug Milan Kesić celo veče je proveo u društvu prijatelja, ne skrivajući raspoloženje zbog dobro organizovane promocije.



"Presrećna sam što su moji prijatelji i saradnici uvek uz mene i znam da će svako od vas pronaći svoju omiljenu pesmu. Ja sam prezadovoljna, a nadam se da će publika biti još zadovoljnija. Sve što sam uradila dugujem svom suprugu i sinu Konstantinu", kroz osmeh je rekla Dara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>