Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Večeras uživajte u akciji uz Robocopa (Video)

Ako još niste odlučili kako da provedete subotnje veče, naš portal vam predlaže novi bioskopski hit distributerske kuće Tuck Vision, film "Robocop". U saradnji sa njima poklanjamo vam ulaznice za večerašnju projekciju.

Vodimo vas u bioskop: Večeras uživajte u akciji uz Robocopa (Video)



Najbržim čitaoci koji svoje ime, prezime i kontakt telefon pošalju na email naše redakcije [email protected] poklonićemo po dve ulaznice za večerašnju projekciju filma Robocop u bioskopu Tuckwood u 20.20 sati.

Brazilski reditelj Hose Padilja okupio je vrhunsku glumačku ekipu: Džoel Kineman, Majkl Kiton, Geri Oldman, Samjuel L. Džekson, Ebi Korniš, Dženifer Ili.

Švedski glumac Džoel Kineman o filmu kaže: "Reditelj mi je objasnio svoju viziju, svoje filozofske i političke ideje koje su deo koncepta Robocop-a. Ovaj koncept možete koristiti u razgovoru o mnogim stvarima. Želeo je da snimi zanimljiv akcioni film koji postavlja pitanja o filozofskim dilemama, sa kojima ćemo se suočiti u veoma bliskoj budućnosti. I želeo sam da budem deo toga".



Rimejk čuvenog akcionog filma "Robocop" u domaćim je bioskopima od četvrtka, 27. februara, a provod je zagarantovan. Zato, požurite!

Autor: B.B.
Foto:Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>