Region

Svet

Region

Novi trejler za fim Oluja! Evo kada ćemo film gledati! (VIDEO)

Objavljen je novi trejler za fim "Oluja" nastao po ideji “Omega” produkcije iz Beograda! Evo kada ćemo film gledati! Tražiće se karta više...

Novi trejler za fim Oluja! Evo kada ćemo film gledati! (VIDEO) Screenshoot/youtube






Premijera filma “Oluja”, jednog od najiščekivanijih ostvarenja u modernoj srpskoj kinematografiji, biće organizovana u narednih mesec dana, posle čega će i zvanično krenuti bioskopska distribucija širom Srbije, kao i u regionu, saopštili su producenti.

Po najnovijem trejleru koji je “Omega produkcija” danas ekskluzivno objavila na svojim kanalima, utisak je da potresna priča o egzodusu 250.000 Srba sa svojih vekovnih ognji?ta nikog neće da ostavi ravnodušnim.




Skoro dva minuta trejlera sa sekvencama iz filma, nabijenih emocijama, kao i brojnim scenama koje autentično opisuju situacije sa kojima se suočavao narod u leto 1995. godine u Republici Srpskoj Krajini, govore da će se za “Oluju” tražiti karta više.


U prilog tome ide i činjenica da je ovo prvi film koja se bavi temom jedne od najvećih tragedija našeg naroda.

Upečatljiv momenat iz trejlera je i vrhunska muzika koju je za potrebe filma uradio Aleksandar Ranđelović, naš priznati kompozitor, dok je film nastao pod pokroviteljstvom Telekom Srbije.





U “Oluji” igraju Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Marko Baćović, Novak Bilbija, Ljubiša Milišić, Davor Janjić, Marija Mikić, Jelena Čović, Milica Stanković, Ivan Vujić, Jakov Jevtović i drugi.

Režiju i scenario potpisuje Miloš Radunović, a film je nastao po ideji “Omega” produkcije iz Beograda.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>