Region

Svet

Region

Domaći film Poslednji strelac u bioskopima! (VIDEO)

Domaći film "Poslednji strelac" u bioskopima od 14. marta 2024. godine! Razočaran u službu i vlast koja je dozvolila zločincu da pobegne, Nenad napušta službu i odlazi u prevremenu penziju.

Domaći film Poslednji strelac u bioskopima! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Domaći triler "Poslednji strelac":

Nenad Kuruzović je bivši pripadnik tajnih službi. Vodi miran, penzionerski život, živi u stanu sa psom. Jedino društvo koje ima je komšinica Olivera, profesorka francuskog. Deset godina ranije, Nenadova supruga ubijena je u zasedi namenjenoj njemu. 

Nenad je bio na tragu velikog narko dilera, međutim, nakon smrti nevine žene, zločinac beži preko granice. Razočaran u službu i vlast koja je dozvolila zločincu da pobegne, Nenad napušta službu i odlazi u prevremenu penziju. 








Zaplet počinje kada se narko-diler vraća u Beograd, a služba kontaktira Nenada i traži od njega likvidaciju, računajući na njegovu želju za osvetom. Mada, nekada željan osvete, Nenad nije oduševljen predlogom. Istog dana dobija nemoralnu ponudu zločinca Markovića. U igri mačke i miša, njih dvoje se moraju suočiti sa svojim ličnim demonima i željom da iskupe sopstvene duše.

 
ULOGE: Nenad Jezdić, Miloš Timotijević, Aleksandra Belošević, Miki Krstović, Nataša Marković.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>