Region

Svet

Region

Životna borba Mire Banjac: Dug zelenašima, suicid i trijumf kroz milionski ugovor!

Legendarna glumica Mira Banjac, ispričala je sve o svojoj borbi sa zelenašima, ali i kako joj je jedan trijum kroz milionski ugovor, potpuno promenio život.

Životna borba Mire Banjac: Dug zelenašima, suicid i trijumf kroz milionski ugovor! Foto: YouTube Printscreen/RTS Zvanican kanal



Mira Banjac, jedna je od najistaknutijih zvezda naše glumačke scene, Njen neodoljivi talenat i šarm, odavno je osvojio srca publike. Međutim, dok se njen profesionalni život razvijao u svetlima pozornice, njena privatnost ostala je skrivena od očiju javnosti.

Iza maske slavne glumice, Mira Banjac skrivala je životnu borbu koju retko ko zna. Sedamdesetih godina, dok je koračala ka vrhuncu svoje karijere, suočavala se s  finansijskim problema, koji su prijetili da pomute sjaj njenog uspeha. Zadužila se kod zelenaša kojima je dugovovala ogroman novac.



- Jaukala sam beogradskim ulicama, bila sam na ivici da dignem ruku na sebe. Morala sam da pozajmljujem novac. Prvo sam naišla na zelenaše, koji su uzimali po tri puta više, i to je bio rašomon. Jednog dana sam otišla u hotel, naručila kafu, sela da napišem pismo i htela da se bacim dole. U jednom trenutku pozvao me je Stipe Delić. Kaže da hoće da radim veliku glavnu ulogu. Bila je to čuvena Marija, iz istoimene serije, zbog koje su me šišali do glave. Ugovor je bio milionski. Potpišem i vratim sve dugove. To je bio moj mrak, ali i pročišćenje. Pola dinara više u životu nisam pozajmila - ispričala je Mira svojevremeno, prenosi Pink.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>