Region

Svet

Region

Ogromno interesovanje za film Indigo kristal! (VIDEO)

Ogromno interesovanje za film "Indigo kristal"! Rasprodata premijera, otvorene nove projekcije! Ovo je pre svega generacijski film koji se bavi kolektivnim odnosima u vremenu u kom živimo - naveo je glavni glumac i producent Miodrag Radonjić.

Ogromno interesovanje za film Indigo kristal! (VIDEO) Screenshoot/Youtube


Karte za beogradsku premijeru filma INDIGO KRISTAL u MTS dvorani rasprodate su za samo dva dana, zbog čega će iste večeri, 07.03. biti otvorene dodatne premijerne projekcije u Cineplexx Galeriji sala IMAX.

 

Ovaj film koji u naslovnim ulogama ima Miodraga Radonjića i Ninu Janković, otrežnjujuće nas podseća na stranputice koje može da donese samo jedan pogrešan izbor. Ipak, mladi reditelj Luka Mihailović kroz svoje debitantsko ostvarenje ostavlja nadu da se kroz samopokajanje i veliko lično odricanje može vratiti na pravi put.


 


“Ovo je pre svega generacijski film koji se bavi kolektivnim odnosima u vremenu u kom živimo. Glavni lik ovog filma je kolektiv - sistem vrednosti u kome živimo. Izbor da se snima “ansambl film” je potreba da se zabeleži svedočanstvo vremena kome pripadamo“, naveo je glavni glumac i producent Miodrag Radonjić.

 

Tekst je napisao reditelj Luka Mihailović, a kao producenti ceo projekat su podržali Miodrag Radonjić i Miloš Avramović, odnosno producentske kuće Arhangel Studios, Režim, kao i RTS.

U ostalim ulogama gledaćemo i Denisa Murića, Pavla Mensura, Miloša Petrovića Trojpeca, Miloša Đurovića, Mateju Popovića, Goricu Popović i Milana Čučilovića, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

 

Film „Indigo kristal“nakon beogradske premijere očekuje poseta i drugim gradovima u Srbiji, a u redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od 9. marta širom zemlje i regiona. Distribuciju filma radiće distributerska kuća Art Vista.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>