Region

Svet

Region

Film Živi i zdravi uskoro u bioskopima! (VIDEO)

Film "Živi i zdravi" uskoro u bioskopima! Brak je obećanje da ćete biti jedno uz drugo i u dobru i u zlu. Ovi mladenci će imati priliku da to testiraju već prvog dana braka. Hoće li Momo i Dragana ispuniti obećano?

Film Živi i zdravi uskoro u bioskopima! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Film "Živi i zdravi":




Ova ljupka mlada nije sigurna šta hoće, ali zato apsolutno zna šta neće! Kada shvati da se oko “najsrećnijeg dana u životu svake žene” pitaju svi osim te žene, Dragana odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i potraži smisleniji život. Još samo da smisli šta je to tačno... 


Uloga buntovne mlade pripala je briljantnoj Tihani Lazović, jednoj od najnagrađivanijih glumica regiona. 


Film “Živi i zdravi” stiže u bioskope širom Crne Gore od 1. februara, a u bioskope širom Srbije od 8. februara 2024. godine.


Brak je obećanje da ćete biti jedno uz drugo i u dobru i u zlu. Ovi mladenci će imati priliku da to testiraju već prvog dana braka. Hoće li Momo i Dragana ispuniti obećano?










Sjajni Goran Bogdan, u ulozi kuma, naći će se u zanimljivoj situaciji onda kada nasuprot svojim stavovima, ipak podržava želju svog najboljeg prijatelja da se oženi Draganom, koja nije sigurna želi li brak. Ðe je problem!?



Zadatak svake kume je da pomogne mladi da njen svečani dan prođe na najbolji mogući način. Ona je tu da udesi, umiri, bude podrška i ohrabrenje. Ali, ako mlada više ne želi da se uda, a svadba ipak mora da se desi - šta je onda kumin zadatak? Mila je čvrsto odlučila da se makar dobro provede.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>