Region

Svet

Sanja Stojanović dečku poklonila epruvetu krvi

Pevačica Sanja Stojanović šokirala je svoje cimere na imanju u Lisoviću, pričom da je svom tadašnjem dečku kao dokaz ljubavi poklonila epruvetu sa svojom krvlju.

Sanja Stojanović dečku poklonila epruvetu krvi



"Dečku sam dok smo se zabavljali poklonila epruvetu sa svojom krvlju! Istočila sam i napunila bočicu. Nije mi bilo strašno da se bocnem i mislim da je to najveći dokaz moje ljubavi" - rekla je Sanja.

Farmeri nisu mogli da veruju da je neko sposoban za tako bizaran gest, ali je nisu pitali gde je Goran sklonio taj neobičan poklon i da li joj je uzvratio istom merom. Kada je izbio porno-skandal tokom Sanjinog takmičenja u "Zvezdama Granda“, upravo joj je Goran bio najveća podrška. Njenom tadašnjem pratiocu nije smetalo to što se ona snimala dok je oralno zadovoljavala svog bivšeg partnera, a njihova ljubav opstala je do danas i krunisana je brakom u kome imaju ćerku Anastasiju.

Sanjin gest, iako bizaran, nije originalan, jer je iskopirala čuvenu filmsku glumicu Anđelinu Džoli, koja je svojevremeno svom tadašnjem suprugu Biliju Bobu Torntonu takođe poklonila epruvetu s krvlju. Doduše, i on je nju darivao istim poklonom, koji su oboje nosili oko vrata tokom svog kratkotrajnog braka.

Viber

Izvor: Svet Plus


>