Region

Svet

Saška Karan: Ko zna šta su sve Stanija i Filip radili u krevetu!

Pevačica Saška Karan, koja je bila prvi finalista, ali je prva i ispala sa Farme u finalnoj nedelji sumirala je svoje utiske sa imanja u Lisovićima.

Saška Karan: Ko zna šta su sve Stanija i Filip radili u krevetu!Prva rečenica koju je Saška izgovorila po povratku sa Farme u Pinkov studio bila je: "Jao, ljudi, civilizacija!".

Pevačica je rekla da je Farma jedna velika psihološka igra. "Ja sam uvek imala svoje mišljenje i svoj stav. Vesna i ja smo se svađale, ali sticajem okolnosti, mi smo se pomirile", rekla je Saška.

Saška je rekla da je Vesna Rivas jedna alapača, a da je ona uvek pričala istinu. Pomenula je i odnos sa Stanijom. "Mi smo svi imali loš odnos sa Stanijom. Ja uopšte ne zameram Staniji manipulaciju seksipilom. Stanija je sve vreme igrala neku igru. Žena je radila neke stvari u krevetu. Sve vreme se drapala u krevetu sa Filipom, ko zna šta su sve radili!", rekla je Saška.

Kada ju je Aleksandra upitala zašto je podržala Jovanu kada je ona imala seks sa Danijelom, što je mnogo jače od onoga što je Stanija radila, Saška je rekla da je Jovana drugačija od Stanije. "Jovana ima druge kvalitete, nema veze što je spavala sa Danijelom. Ona je i vredna, a ova samo hvata krivine", završila je pevačica.

"Posle tri i po meseca se nikako ne osećam kao gubitnik. Ja sam pobednik!", rekla je Saška Karan.

Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>