Region

Svet

Era Ojdanić: Jovana Nikolić se dokazala na svim poljima pa i u krevetu, žena za sve!

Era Ojdanić sinoć je izbačen sa Farme, pa je kao i svako ko napusti šou prokomentarisao dešavanja na Farmi iz ugla jednog od takmičara.

Era Ojdanić: Jovana Nikolić se dokazala na svim poljima pa i u krevetu, žena za sve!



Naravno, jedna od tema bili su Stanija i Filip, ali i Jovana i Danijel. Odavno se priča kako su obe veze samo marketinški trikovi kako bi se privukla pažnja i osvojili glasovi, pa je čak bilo organizovano glasanje farmera koji od ova dva para je iskreniji.

Era je konstatovao kako su Jovana i Danijel u ljubavi jačoj nego ikad, dok mu se Stanija i Filip ne dopadaju. Za manekena je rekao da je jako pao u njegovim očima kada je vraćen na Farmu, jer je bio pun sebe. Sa druge strane, kaže da je Stanija od samog početka "isfolirana" i možda jedan od najnamazanijih farmera u kući, iako spada u mlađu populaciju.

Što se Jovane i Danijela tiče, Era očigledno misli sve najlepše o njima: "Jovanica je mnogo vredna, dokazala se na svim poljima, a pokazala se i u krevetu. Žena za sve! Danijel joj se primicao kao mačak na žurkama i polako je osvajao, a Jovana je tvrd orah".

Ovu priliku Era je iskoristio i da progovori o svom detinjstvu, jer kaže da ga je Farma vratila u taj period života. "Vratila me je Farma 60 godina unazad kada sam bio sluga. Kad sam bio dete to sam radio. Za litar mleka čuvao sam ovce i radio posle škole".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>