Region

Svet

Produkcija Farme: Izjave Džidže Stojković o krađi hrane su laž!

Povodom tvrdnji bivše farmerke Aleksandre Džidže Stojković da je neko pokrao posluženje koje je njen otac poslao na Farmu radi proslave njenog rođendana, oglasila se i Produkcija rijalitija.

Produkcija Farme: Izjave Džidže Stojković o krađi hrane su laž!



Džidža Stojković besna: Zadruga je pokrala mog tatu! (Foto)
Džidža Stojković nedavno se oglasila u medijima kako bi se požalila da je neko pokrao hranu koju je njen otac Dragan Stojković Bosanac poslao na imanje na dan njenog rođendana kako bi se farmeri počastili. Prema njenoj izjavi, Zadruga je isporučila tek trećinu onoga što je njen otac poslao, a ostatak zadržala za sebe. Džidža se zbog toga razbesnela, pa osula paljbu po ovom postupku Zadruge, jer su farmeri, umesto bogate trpeze, dobili tek skromno posluženje. Povodom svega toga oglasila se i produkcija rijalitija sledećim saopštenjem.

"Bivša farmerka Aleksandra Džidža Stojković izjavila je medijima kako je produkcija "Farme" navodno "otela" deo hrane koju je njen otac dostavio na dan njenog rođenja. Ovaj spektakularni naslov je ipak daleko od istine. Kao i uvek, obavestili smo njenu porodicu koju količinu namirnica možemo uneti farmerima, ali su oni prekoračili dogovoreno. Zbog toga smo pozvali njenog oca i zahtevali od njega da preuzme višak, što je on odbio. Produkcija, takođe, nije dozvolila unos alkoholnih pića jer ista ne unosimo pre 23 časa. Isprva je Dragan potvrdio da će piće preuzeti nešto kasnije, da bi potom odustao i od te namere", piše u saopštenju.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>