Region

Svet

Farma 5: Majka Jelene Golubović - Očekivala sam i ranije scenu koja se juče odigrala!

Večeras je Jelena Golubović u duelu sa Danimirom Vajsom, a njena podrška u studiju gde se komentarišu detalji sa Farme jeste njena majka.

Farma 5: Majka Jelene Golubović - Očekivala sam i ranije scenu koja se juče odigrala!



Farma 5: Pogledajte - Haos na Farmi! Cika, vika, dreka i umalo tuča! (Video)
Jelena Golubović je juče ujutru ušla u još jednu stresnu i konfliktnu situaciju kada je isprovocirana ponašanjem Ivana Marinkovića, Sare Trajanović i Katarine Grujić pobacala Ivanove stvari po sobi, a onda usred histerije prosula vodu iz lonca za kuvanje veša po trpezarijskom stolu.

Voditeljka Aleksandra Jeftanović je pitala Jeleninu majku šta ima da kaže povodom ovog incidenta: "Nisam to gledala, videla sam tek u najavi pregleda dana. Ja sam to od nje mogla da očekuje i pre mesec dana i mnogo ranije", pričala je Jelenina majka. Voditeljka ju je pitala da li misli kako je njena ćerka sada preterala, ali je ona nastavila da brani Jelenu.

"Jelena je moje dete i ja uvek nju gledam kao žrtvu. Ona je mnogo toga istrpela i ja joj se divim šta je sve izdržala, čudi me da nije ranije ovako odreagovala", nastavila je Jelenina majka da govori i da nabraja šta se sve dogodilo rediteljki: "Uništili su joj čizme, cipele, gađali je ciglom, sipali joj so u kafu, mnogo je ona istrpela...".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>