Region

Svet

Stanija Dobrojević zasmetala Slavici Ćukteraš i Tatjani Vojtehovski: Izbacite je iz studija!

Stanija Dobrojević mnogima je trn u oku, a protiv najpopularnije srpske starlete svoje glasove digle su i Slavica Ćukteraš i Tatjana Vojtehovski.

Stanija Dobrojević zasmetala Slavici Ćukteraš i Tatjani Vojtehovski: Izbacite je iz studija!



Pevačica Slavica Ćukteraš i voditeljka Tatjana Vojtehovski počele su da postavljaju uslove kada su u pitanju osobe sa kojima mogu da gostuju u televizijskim emisijama. Tako, obe su doslovce poludele kada su čule da studio treba da podele sa Stanijom Dobrojević. Da li je u pitanju sujeta, kompleks više vrednosti ili šta god, tek njih dve nisu htele ni da čuju za to da u studio uđu sa Stanijom.

Stanija Dobrojević: Teško mi je nakon raskida sa Filipom! Vraćam se u Ameriku! (Foto)
Naime, Stanija je iz Novog sada došla kako bi gostovala u emisiji "Ja to tako" na TV Pink. Puna dva sata provela je u šminkernici i kod frizera, i taman kad je trebalo da uđe u studio, došlo je do komplikacija. Videvši da će deliti emisiju sa starletom, Slavica Ćukteraš je pobesnela!

"Ja idem kući ovog momenta! Daj, bre, kako ste nas to sastavili! Po kojoj logici", vikala je Ćukterašica na sve u studiju.

Shvativši da će ostati bez gosta, voditeljka Ivana Baltić zamolila je organizatore da smire strasti, ili da nađu alternativno rešenje, što su i učinili prebacivši Staniju da gostuje u "Ja to tako", ali u emisiju koja se snima nekoliko sati kasnije. Nažalost, i nakon tročasovnog čekanja ponovio se isti scenario. Ovog puta s Tatjanom Vojtehovski.

"Bilo je zaista mučno gledati da je i iz druge emisije izbacuju", otkriva izvor s lica mesta: "Videlo se da je voditeljki neprijatno, te je odlučila da uradi samo desetak minuta namenskog intervjua i zahvali joj se na dolasku. Čak ni tad starleta nije sedela u studiju s gostima, već je bila izolovana sa strane."

Ovu neprijatnu situaciju Stanija nije htela da komentariše, ali je nedavno u emisiji "Priča se, piše se" na sličnu temu kazala: "Čini mi se da nema osobe na domaćoj javnoj sceni koja me bar jednom nije "pljunula". To me ne potresa!"

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter, Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>