Region

Svet

Farma 5: Vajs - Ivane, uhvatio si Saru samo da bi ostao u rijalitiju! (Video)

Ivan Marinković i Danimir Vajs često upadaju u čarke i svađe, a ovog puta polemisali su oko toga ko odašilje kakvu sliku o sebi i kakva mu je taktika za ostanak na imanju.

Farma 5: Vajs - Ivane, uhvatio si Saru samo da bi ostao u rijalitiju! (Video)



Kako su farmeri ušli u poslednju trećinu rijalitija, tako sve učestalije pričaju o tome ko zaslužuje da ostane na imanju, i ko kakvu taktiku primenjuje radi tog cilja. U tom smislu, zakačili su se Ivan i Vajs.

Ivan je Vajsu kazao da je on čovek bez stava. "Da li tebe takog poštenjačinu kakvim se predstavljaš zanima to što će te napolju ljudi videti kao čoveka koji je najviše puta promenio svoje mišljenje ovde", prozvao je Ivan Vajsa.

Njih dvojica su nastavili da polemišu, a onda je Vajs kazao da je Ivan na imanju opstao samo zbog Sare. "Uhvatio si se Sare samo da bi ostao u rijalitiju", rekao je on, na šta mu je Ivan odgovorio - "Jesam se uhvatio, ali je na žalost nisam uhvatio", pa dodao da on sa Sarom nije pričao čak mesec dana, pa je ipak ostao na imanju. "Pa da, baš zbog toga i jesi ostao! Marketing je čudo", nije se dao Vajs, pa je iznerviran Ivan povikao: "Meni ne treba marketing, ja se ovim neću baviti u životu! Tebi treba marketing da bi se vratio na estradu, a u čemu ni nećeš uspeti!"



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>