Region

Svet

X Factor Adria: Tamara Milanović - Nikada nisam išla u školu pevanja! (Foto+Video)

Supertalentovana studentkinja Tamara Milanović iz Majura kod Jagodine, koja je ostavila u suzama žiri u sinoćnoj emisiji "X Factor Adria", još uvek ne veruje da je iz mesta pomerila čitavu naciju svojim besprekornim glasom.

X Factor Adria: Tamara Milanović - Nikada nisam išla u školu pevanja! (Foto+Video)



U ekskluzivnom intervjuu za Telegraf objašnjava da je sinoć, dok je gledala svoj nastup na Pinku, imala veću tremu nego kad je snimala tu emisiju.

X Factor Adria: Romski hip-hop sastav oduševio Kikija, suze u žiriju i prolazak dalje za transeksualca! (Foto+Video)
Tamara se trenutno nalazi u poseti Kataru, odakle je pratila sinoćnu epizodu "X Factora", nakon koje ne može da stigne svima da odgovori na lavinu poruka, poziva i i-mejlova. Kaže da nije ni sanjala da može ovo da joj se desi.

"Iskreno, sinoć sam bila pod većom tremom nego kad sam nastupala. Baš sam bila nervozna, nisam uopšte očekivala ovakvu reakciju. Znoje mi se dlanovi od nervoze kad čitam sve što piše o meni! Nisam stigla da se javim svima, ne znam gde ću pre", kaže Milanovićeva i dodaje da je bila šokirana kad je videla da je svojim nastupom rasplakala Eminu Jahović.

Iako može da stane rame uz rame sa svetskim zvezdama kad je u pitanju opčinjavajući glas, ona otkriva da nije ni znala da ume da peva dok pre pet-šest godina nije čula sebe i otkrila da ima malo više od prosečnog talenta za muziku.

"Nikad se nisam intenzivno bavila muzikom, nisam išla ni u kakvu školu za pevanje. Oduvek sam nešto kao pevušila, a tek pre par godina sam s bratom uz gitaru počela da razvijam glas i da se amaterski bavim pevanjem", priča Tamara, uz napomenu da joj je brat Dule ujedno najveća podrška.


Foto: X Factor Adria

Ovu 25-ogodišnju Jagodinku mnogi pamte iz takmičenja "Ja imam talenat", gde je s bratom Duletom, koji ju je pratio na gitari, stigla do finala, odnosno zauzela šesto mesto. Ipak, njen nesvakidašnji dar za muziku odjeknuo je tek pojavljivanjem u "X Factoru".

"Takmičenje "Ja imam talenat" je bilo raznovrsno i za razliku od "X Factora" koji se bavi isključivo pevanjem, imalo je mnoštvo kategorija. Mislim da su svi finalisti bili pobednici i svako se za nijansu razlikovao – kaže ona i objašnjava zašto je u oba takmičnja izvodila numere od Adel.

"Nju sam još 2008. čula u jednom filmu. Malo sam istražila i odmah se zaljubila u njenu muziku, mnogo pre nego što je čitava planeta znala za nju. Njena muzika mi se dopada i inspiriše, mogu slobodno da kažem da mi je jedan od uzora", ističe Tamara, koja za sebe kaže da se još uvek otkriva i da nije razmišljala kojim muzičkim pravcem bi želela da se bavi.

Osim "Talenta" i "X Factora", Milovanovićeva se svojevremeno oprobala i u "Operaciji trijumf" 2008, kad nije uspela da prođe ni audiciju. Na pitanje kako je moguće da nije prošla ni prvi krug, odgovara:

"Iskreno – ne znam! Tad nisam pevala ovako dobro kao sad. Od tada sam mnogo napredovala u pevanju i još uvek se otkrivam", iskrena ja Tamara.



Autor: T.I.
Izvor: telegraf.rs
Foto: ScreenShot YouTube
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>