Region

Svet

Milan Popović tužio Severininog menadžera zbog klevete da hoće da otme sopstvenog sina!

Milan Popović rešio je da presavije tabak, te je podneo tužbu za klevetu protiv Tomice Petrovića, menadžera Severine Vučković, zbog neistina koje su iznete na njegov račun.

Milan Popović tužio Severininog menadžera zbog klevete da hoće da otme sopstvenog sina!



Milan Popović napravio sinu srpski pasoš, Severina pobesnela! (Foto)
Na ovaj potez srpski kralj bakra odlučio se nakon što je pročitao intervju koji je Petrović dao hrvatskom Večernjem listu, a u kojem je plasirao priču da Milan Popović planira otmicu svog sina Aleksandra, kao i tvrdnju da je detetu srpski pasoš izvađen bez znanja majke i protivzakonito.

Popović je Petrovića tužio za krivično delo klevete Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu onog trenutka kad je shvatio da ne postoji drugi način da ga spreči da priča neistine o njemu u javnosti.

"Srpski pasoš je izvađen za malog Aleksandra jer se dešavalo da Severina prilikom predaje deteta Milanu zaboravi da ostavi pasoš, što je stvaralo komplikacije da se naknadno dostavi. Ovako je i to bilo rešeno, pa je jedan uvek bio kod majke, a drugi kod oca", kaže sagovornik Kurira.

Milan Popović šalje Severini SMS izveštaj dok je sa sinom (Foto)
"Međutim, kad se digla frka oko detetovog pasoša, Milan ga je predao Severini da bi na taj način pokazao da ne namerava da otme sina. Pritom, nikad ga nije vodio nigde osim u Srbiju, dok ga je Severina vodila u Nemačku i Crnu Goru bez Milanove saglasnosti, a poznato je da je potreban pristanak oba roditelja kako bi maloletno dete napustilo zemlju", ispričao je izvor.

Pozvali smo Tomicu Petrovića, koji je ostao pri svojim navodima.

"Još nisam dobio tužbu, pa je ne mogu komentarisati. Ponavljam, ne postoji Severinin overeni potpis i pristanak za izdavanje srpskog pasoša Aleksandru, dakle taj dokument izrađen je nelegalno i s lošom namerom. To će se evidentno dokazati na sudu, kao i ostali moji navodi vezani na taj slučaj", naglasio je Severinin menadžer.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>