Region

Svet

Milan Popović šalje Severini SMS izveštaj dok je sa sinom (Foto)

Od kada su advokati preuzeli stvar u svoje ruke, Severina i Milan Popović komuniciraju isključivo preko suda. Srpski biznismen ipak nastavlja da pevačici šalje SMS-ove, ali samo da bi je obavestio o tome kako je dete dok je s njim.

Milan Popović šalje Severini SMS izveštaj dok je sa sinom (Foto)



Milan Popović sa sinom u šetnji (Foto)
"Mama, sad sam ustao", "Upravo sam se vratio iz parka", "Lepo sam jeo", "Ležem da spavam", "Laku noć...", samo su neke od poruka koje je Popović proteklog vikenda poslao svojoj bivšoj da bi joj preneo šta radi Aleksandar dok je s njim. Severina mu ni na jednu poruku nije odgovorila, ali kako kaže naš izvor, blizak prijatelj Milana Popovića, njemu je bilo važno da pevačicu obavesti da je dete dobro.


Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Protekli vikend je bio prvi koji su otac i sin proveli skupa od kada se postupak o starateljstvu nad detetom našao na sudu. Pre toga Popović je malog Aleksandra video nakratko posle više od dva meseca. "Postupak je u toku i Milan se nada da će mu sud uskoro dozvoliti da sina Aleksandra dovede i u Srbiju, ali dok sud ili dečakova majka to ne dozvole, viđaće se vikendom u Zagrebu. Vikend koji su proveli bio je, kao i svaki drugi kada su njih dvojica zajedno - lep i ispunjen. Popović je iz Beograda u Zagreb odneo gomilu igračaka i sa svojim sinom je uživao u svakom trenutku, tako da im je rastanak teško pao", ispričao je naš izvor.

Milan Popović zbog sina kupuje kuću u Zagrebu
Milan i Severina su trenutno usred parnice koja će odlučiti kome će pripasti starateljstvo nad detetom. Nakon prvog ročišta Popović je dobio dozvolu da dete viđa bez majčinog prisustva, a u međuvremenu je sinu izvadio srpski pasoš.

Milan i Severina su od početka veze bili interesantni javnosti, a nekada ljubavna priča dobila je potpuno drugačiji obrt kada se u avgustu saznalo da par nije već dugo zajedno, kao i da vode veliku borbu oko deteta.


Foto: Marko Prpić

Portparoli Milana Popovića saopštili su tada da se on odlučio na to da na sudu potraži pravdu i da dobije mogućnost da viđa dete. Kasnije je od toga odustao kako duplim procesom ne bi usporio parnicu koja je već započela pred Opštinskim građanskim sudom u Zagrebu.

Pevačica u tužbi traži da se sin poveri isključivo njoj na izdržavanje i čuvanje, te da zbog dobrobiti deteta svaki kontakt Milana i Aleksandra bude u njenom stanu i u njenom prisustvu. Popović je na to odgovorio kako Severina tužbom zahteva da on alimentacijom ne izdržava samo sina već i nju.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto naslovna: Pixell, Dado Đilas

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>