Ostalo

Sme�no

Kako naći pravog partnera?

Često se pitate kako naći savršenog partnera, nekog sa kime ćete moći da provedete ostatak života. Postoji mnogo knjiga koje su napisane na ovu temu, ali nijedno rešenje, nijedna definicija nije konačna i prava. Ne postoji jedinstveni ključ za "gospodina ili gospođu pravu", ali mi smo za vas izdvojili nekoliko saveta pa ako pomognu, eto svima sreće...

Kako naći pravog partnera?



Obrasci pri biranju partnera


Napravite presek svojih dosadašnjih veza i kada uočite sličnosti koje se provlače kod svih osoba, ovog puta izaberite nešto potpuno drugačije.

Završite sa bivšim vezama


Sve bivše veze treba okončati pre ulaska u novu, a šta to znači? Momenat kada nekog prebolite jeste onda kada prestanete da mrzite osobu koja vam je u prošlosti nanela bol, kada joj oprostite i prestanete da je pominjete. Stručnjaci preporučuju da posle dužih veza treba napraviti  pauzu od 6 meseci.

Postoje dva tipa osoba

Postoje dva tipa osoba, prvi su oni koji su u životu imali tri ili četiri partnera, a drugi su oni koji često menjaju partnere. Savet za prvu grupu je da trebaju da preduzmu inicijativu, izađu napolje i sami potraže svoju srodnu dušu, a ne da očekuju da će im ih sudbina dovesti u dnevnu sobu. A savet za pripadnike drugoj grupi je da "povuku ručnu" i shvate šta je to što oni zapravo žele.

U novu vezu polako, ali opušteno


Kad uđete u novu vezu, dopustite da se stvari razvijaju polako. Nikako nemojte žuriti sa seksom jer on zamućuje pogled i vodi u pogrešno shvatanje odnosa. Nemojte previše analizirati vaše razgovore, ali nemojte ni dopustiti da vas brzo zavede sladunjavo laskanje. Stručnjaci kažu da na početku veze treba primenjivati pravilo od tri meseca, u okviru kojih dovoljno saznajete o pratneru i pravcu u kome vaš odnos ide.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>