Region

Svet

Farma 5: Nela Bijanić potpisala ugovor, ulazi u rijaliti!

Atraktivna pevačica Nela Bijanić, kojoj su ranije predviđali ogroman uspeh, a onda je odlučila da se povuče i posveti porodici, vraća se na velika vrata na estradu! Ona je, kako saznajemo, juče potpisala ugovor za učešće u rijalitiju Farma 5, koji startuje 10. septembra na televiziji Pink.

Farma 5: Nela Bijanić potpisala ugovor, ulazi u rijaliti!



"Nela je bila u ilegali sedam godina jer je želela da bude podrška svom sinu Oliveru i da svaki dan uživa u njegovom odrastanju. Poziv producenta s ružičaste televizije je idealna prilika da se s muzičkim i vizuelnim kvalitetima zgodne crnke upoznaju i mlađi gledaoci", kaže izvor Kurira.

Nela se na estradu vratila pre nekoliko meseci singlom "Najbolja". Iza sebe ima 10 snimljenih albuma, jedan propali brak, ali i stabilnu vezu, koja će tokom njenog učešća na Farmi 5 verovatno biti na velikom ispitu.

"Srećna sam i zadovoljna. Mnogo mi je lepo. Obožavamo se, cvetamo i jako se volimo. Ja nisam avanturista. Uvek sam imala samo duge veze. Teška sam kao crna zemlja. Mene dobiti je nemoguća misija iako izgledam slobodno", rekla je nedavno pevačica za portal Poznati.info.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>