Lepota

Ljubav

Miranda Ker otkriva tajnu svoje lepote: Ujutru treba piti šejk

Miranda Ker tvrdi da se recept za blistavu kožu kosu i odmorne oči krije u onome što pijete ujutru.

Miranda Ker otkriva tajnu svoje lepote: Ujutru treba piti šejk



Ona svakog jutra pije šejk i kaže da upravo zahvaljujući njemu ima prepoznatljivo blistav izgled: "Sastojci šejka hidriraju, hranjivi su i bogati vitaminima i mineralima", priča lepa manekenka.

Jedan stručnjak za lepotu kaže da i devojke koje nisu imale tu sreću da se rode lepe kao Miranda Ker mogu u vrlo kratkom periodu da vide promene na svom licu ukoliko se pridržavaju njenog recepta.

"Vitaminski napitak je odličan za početak dana. Ovi šejkovi pozitivno utiču na probavu pa samim tim čiste organizam i pozitivno utiču na imunitet", priča Luis Tir stručnjak za lepotu i kaže da sem šejka ujutru treba piti i dosta vode.

"Za jutarnji napitak koristim sveže isceđeno kokosovo mleko, kašičicu akai praha, godži bobice i spirulinu. Bitan sastojak je i sirovi kakao u prahu bez ikakvih hemikalija. Dodam još malo čia semenki koje su pune kalcijuma i magnezijuma, a obiluju i vlaknima", napisala je Miranda na svom blogu sa željom da svim devojkama skrene pažnju na ovaj detalj koji u mnogome utiče na izgled.

Autor: M.P.
Foto: Tumblr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>