Muzika

Zanimljivosti

Vesti

naomi vots najnovije vesti - strana 3

Anđelina i Naomi cirkaju u Kanu

Anđelina i Naomi cirkaju u Kanu

Holivudska diva Anđelina Džoli i jedna od najpoznatijih manekenki, Naomi Kempbel su rešile da zaborave na uštogljenost i manire i dale sebi oduška. Lepa glumica se na crvenom tepihu na Kanskom festivalu pojavila u glamuroznoj,  "Versace" haljini, boje čokolade, besprekorno sređene frizure i šminke kako i dolikuje jednoj divi.

Pročitaj više

Nole prošetao pistom u Kanu sa Naomi Kembel

Nole prošetao pistom u Kanu sa Naomi Kembel

Da je odavno prevazišao status teniske zvezde, Novak Đoković potvrdio je pojavljivanjem na humanitarnoj modnoj reviji na Kanskom festivalu, gde je šetao pistom uz Naomi Kembel, Karolinu Kurkovu, itd. Posle osvajanja sedme titule na sedam turnira ove godine, Novak Đoković rekao je u Rimu da će dooooobro da se odmori i da neće da pipne reket četiri dana.

Pročitaj više

Naomi Kembel angažuje "belo roblje"

Naomi Kembel angažuje

Naomi Kembel ne prestaje da šokira javnost, a mnogo protivrečnih komentara su izazvale kontroverzne fotografije koje je snimila za magazin “Interview”, na kojima je britanska manekenka pozirala kao gospodarica kojoj rob leži pod nogama, a sveukupnom utisku doprinosi i mračni enterijer koji podseća na scene iz horora poput “Testere” ili “Hostela”.

Pročitaj više

>