Region

Svet

Nole prošetao pistom u Kanu sa Naomi Kembel

Da je odavno prevazišao status teniske zvezde, Novak Đoković potvrdio je pojavljivanjem na humanitarnoj modnoj reviji na Kanskom festivalu, gde je šetao pistom uz Naomi Kembel, Karolinu Kurkovu, itd. Posle osvajanja sedme titule na sedam turnira ove godine, Novak Đoković rekao je u Rimu da će dooooobro da se odmori i da neće da pipne reket četiri dana.

Nole prošetao pistom u Kanu sa Naomi Kembel



Nije rekao da će već narednog dana da bude u ulozi manekena u glamuroznom gradu Kanu, da će mu društvo praviti supermodeli Naomi Kembel, Karolina Kurkova, ali i bombastična Viktorija Silvšted, kultna glumica Džejn Fonda, kao i ostale VIP osobe poput Vini Forsit, Brusa Forsita, Rosario Douson, Barbare Beker, Tao Okamoto, Sesili Lopez, itd. Sav prihod od ove modne revije, koju je organizovala organizacija "Fashion for Relief", koju vodi Naomi Kembel, a na kojoj je Đoković "prošetao" sivo odelo, biće prosleđen žrtvama katastrofe u Japanu, preko Crvenog krsta te zemlje.

U izveštajima iz Kana stoji samo da su zvezde iz sveta mode, filma i sporta nosile modele Lanvina, Žan-Pol Gotijea, Sonije Rikjel, Valentina, a čija je kreacija pripala našem teniseru, možda će nam on otkriti nekom narednom prilikom. Zajedno sa Đokovićem, na pisti se pojavila i Grejs Hajtauer, supruga čuvenog glumca i predsednika žirija ovogodišnjeg Kanskog festivala, Roberta De Nira. Inače, De Niro je veliki fan Đokovića i u više navrata podržavao je našeg tenisera iz svečane lože, najčešće tokom US Opena u Njujorku.

Izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>