Region

Svet

Jelena Karleuša: Da nisam uspela, ribala bih toalet i brala voće! (Foto)

Jelena Karleuša održaće veliki koncert 15. jula na beogradskom Ušću, za koji je obećala neviđeni spektakl u koji će uložiti dva miliona evra.

Jelena Karleuša: Da nisam uspela, ribala bih toalet i brala voće! (Foto)



Jelena je u intervjuu otkrila da je sigurna u svoj uspeh i da veruje da će ostvariti sve što je zamislila.

"Verujem u uspeh zato što sam sigurna u kvalitet onoga što ću publici pružiti tog dana. Ne pravim ja bilo kakav koncert, to prepuštam našim estradnim seljankama i narodskim pevaljkama. Od mene niko ne očekuje jedan prst u uvo, a tri uvis! Ako me već zajedljivo porede s Madonom i Lejdi Gagom, taj kvalitet će i dobiti", rekla Karleuša, koja je istakla da će koncert na Ušću biti vrhunac njene karijere.

Na pitanje da li očekuje 100.000 ljudi na koncertu, Jelena je odgovorila: "Narode, pljuni lažova koji tvrdi da je na Ušću ikada bilo 100.000 ljudi! Po statistici zvanične agencije, najviše karata prodali su Rolingstonsi - 55.000. Sve bajke koje ste godinama čitali bile su smišljene da vam operu mozak, da se stvori lažna slika ko su idoli svih nas".



Koncerte u junu ove godine održaće i Ceca Ražnatović i Aca Lukas. Na pitanje ko će okupiti najviše publike, JK kaže: "Ne pravim koncert da bih se takmičila, već da bih publici pružila neviđen muzičko-scenski spektakl za stvarno simboličnih 500 dinara. Narod para nema, a ja se od ovog naroda nisam, niti ću se ikad obogatiti. Ne bi me čudilo da se Srbija podeli na Divu i Nanogicu, a najveću korist iz toga izvuče moj drug Aca Lukas. Jedno je sigurno, moj koncert će u produkcijskom smislu biti van konkurencije".

Jelena Karleuša  je istakla da pravi koncert na Ušću u inat svima.

"Svima vama. Eto kome. Iz inata sebi, jer samo u odrazu u ogledalu vidim konkurenciju. Svima onima koji ne veruju u mene. Da dosolim so na ranu nevernim Tomama pa da se pohvalim da sam za samo pet prvih dana, a da reklama još nije ni počela, prodala 5.000 karata. Ako se desi da propadnem, to će biti najspektakularnija propast svih vremena. I to je nešto", kaže popularna JK.

U duhu prvomajskih praznika, pevačica je radnicima Srbije poručila: "Svi smo mi radnička klasa! Nisu samo lopovi koji su se na našoj muci i gluposti obogatili. Treba se boriti, krvavo se mučiti i raditi! Da nisam uspela, radila bih svaki častan posao, ribala bih WC šolje, brala bih voće, ali moja deca nikada ne bi bila gladna", rekla je Karleuša.



Autor: B.B.
Izvor: Kurir, Telegraf
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>