Ostalo

Sme�no

Muške erogene zone

Iako se smatra da je glavna erogena zona kod muškaraca penis,  vremenom bi seksualni život između muškarca i žene postao jako dosadan. Zato upoznajte još neke erogene zone muškaraca, kako bi motivisali vaš jači pol i učinili seksualni život zanimljivijim i uzbudljivijim.

Muške erogene zone



Jedna od erogenih zona kod muškaraca su svakako uši, jer je poznato da je oko ušiju glavni splet nervnih završetaka. Vrhovima prstiju masirajte spoljni deo uveta, koji takođe možete dodirivati usnama ili jezikom.

Usne su takođe jedna od glavnih pokretača kod muškaraca, iako dosta žena misli da muškarcima ljubljenje baš i nije bitno. Muškarac se lako uzbudi od ljubljenja, a i povezano je sa principom rada muškog mozga: "Čim se ljubimo ovoliko, znači biće nešto..."

Vrat uvek daje pozitivne rezultate, lagani poljupci svuda po vratu u kombinaciji sa stimulacijom ušiju su pravi pogodak.

Teme glave je odlično mesto stimulacije, najčešće jer muškarac to ne očekuje, pa je faktor iznenađenja veliki plus. Uživaće u laganoj masaži temena, koja može poslužiti kao predigra.

Grudi su omiljeni deo muškarca i ona su uvek dobar deo za masažu. Obratite posebnu pažnju na bradavice. Dodirujte ih, ljubite ih, krenite najlakše što možete i polako pojačavajte intenzitet svega što radite.

Unutrašnjost bedra je odlično mesto za započinjanje oralnog seksa. Ne morate odmah zaskočiti na penis. Nije bitno dal' ih ljubite, lagano, grickate ili bilo šta, uzivaće u svakom slučaju.


Glavić penisa je najosetljiviji deo muške anatomije. Ljubljenjem, lizanjem i dodirivanjem ovog diela ne možete pogrešiti.

Međica  je deo između skrotuma i anusa. I tu postoji mnoštvo nervnih završetaka koji će odlično reagovati na masažu. Kako bi vam lakše išlo, slobodno koristite malo lubrikacije ili ulja. Pojačajte masiranje međice u trenucima pre orgazma. To će mu doneti nezaboravno zadovoljstvo.

Analni otvor je pun nervnih završetaka. Masiranje tog dela anatomije može uvećati seksualno zadovoljstvo.  Poželjno je koristiti lubrikaciju da bi masaža protekla glatko.

Skrotum je "vrećica" koja drži testise. Ovo je veoma osetljiv i nežan deo muškog tela. Veliki pritisak na taj deo može izazvati veliku bol. Ipak, to ne znači da ih se žene trebaju kloniti, već samo da budu nežnije. Uvek ih jednom rukom možete milovati.

Frenulum se nalazi sa donje strane penisa, tamo gde se završava glavić. Punim jezikom krenite od testisa lagano do vrha i na frenulumu napravite jedan ili dva kružna pokreta. Odličan potez koji će obožavati.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>