Zanimljivosti

Lifestyle

Vesti

vendi najnovije vesti - strana 26

Ekrem ponovo izvatao Vendi

Ekrem ponovo izvatao Vendi

Dok je trezn Ekrem Jevrić samo šmeka Vesnu Vukelić, ali čim popije malo alkohola, toliko se oslobodi da koristi svaku priliku da je pošteno izvata. A, ruku na srce, ona mu uvek udovolji. Nema žurke na kojoj ga nije palila plesom, nabijala mu zadnjicu na prepone, grudima njihala pred njegovim razrogačenim očima.

Pročitaj više

Farma: I Vendi se ošugala

Farma: I Vendi se ošugala

Ne češe se samo Bane. I Vendi se ošugala! Nekim farmerima higijena nije jača strana, pa ne čudi što sve češće gledamo kako se drapaju noktima pokušavajući da ublaže svrab. Bata je prvo Cobetu otkrio da maneken boluje od zarazne bolesti i posavetovao ga da mu više ne daje svoje majice.

Pročitaj više

Zlata Petrović: Vendi,napiću ti se krvi

Zlata Petrović: Vendi,napiću ti se krvi

Vendi i Zlata su zakrvile! Njihov sukob od pre tri godine, kada su čak i na sudu završile, primirio se na farmi. One su kao zakopale ratne sekire i danima se ponašale sasvim korektno. Sve do juče po podne. Ponovo je puklo i baš je odjeknulo. Orilo se na imanju u Lisoviću od njihovih žestokih uvreda. Prepucavanje je počelo Vendinom izjavom da "nije normalno da svakog voliš i da sve zoveš ljubavi“, što Zlata konstantno radi na farmi.

Pročitaj više

>