Region

Svet

Zlata Petrović: Vendi,napiću ti se krvi

Vendi i Zlata su zakrvile! Njihov sukob od pre tri godine, kada su čak i na sudu završile, primirio se na farmi. One su kao zakopale ratne sekire i danima se ponašale sasvim korektno. Sve do juče po podne. Ponovo je puklo i baš je odjeknulo. Orilo se na imanju u Lisoviću od njihovih žestokih uvreda. Prepucavanje je počelo Vendinom izjavom da "nije normalno da svakog voliš i da sve zoveš ljubavi“, što Zlata konstantno radi na farmi.

Zlata Petrović: Vendi,napiću ti se krvi



Zlata: Ma, ti ćeš meni da soliš koga ću i kako da zovem! Umukni i da te više nisam čula!

Vendi: Ma, nemoj! Da nećeš možda da me uceniš suđenjem da ne bih rekla sve što mislim o tebi?!

Zlata: E, sada ću krvi da ti se napijem!

Vendi: E, sada ćeš da vidiš koga čačkaš, kokoško! Ako ćeš da ratuješ, sada ću ja da ti pokažem kako se ratuje!

Niko od farmera se nije ni potrudio da ih spreči u svađi, ali kada su krenule da se fizički obračunaju, uspeli su da koliko-toliko smire strasti. Obe su drčne i teško da će ih dugo držati pod kontrolom. Leteće perje po Lisoviću. Inače, dve folk pevačice ne podnose se već godinama, a pre tri godine posvađale su se toliko ozbiljno da je Zlata tužila Vendi. Slučaj se, posle dvogodišnjeg procesa, završio vansudskim poravnanjem.

A evo kako je izgledao "dijalog“ zbog koga je 2007. pukla tikva, a koji je objavljen u novinama:

"Mirko Kodić se jedva izlečio od vradžbina Zlate Petrović! On je pod dejstvom magije napao trudnu ženu. Poznajem i jednog njenog bivšeg momka kome je rečeno da će umreti. Slučajno je ubijen jer nije mogla da mu se skine crna magija", rekla je Vendi, a Zlata je uzvratila:

"Trpela sam dugo njeno pljuvanje po meni kao "crnomagijašici“! Mislila sam da njoj kao samohranoj majci treba novac, malo popularnosti, i nisam reagovala. Kada je izjavila da sam ubila svog momka magijom, dara je prevršila meru i nisam mogla da oćutim."

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>