Svet

Region

Lindzi Lohan pokrala Čarlija Šina (Foto)

Glumica koja redovno puni novine skandalima ovog puta upala je u nevolju na jednom od poslednjih mesta na koje su još mogli da je zaposle - na snimanju serije "Anger Management" Čarlija Šina.

Lindzi Lohan pokrala Čarlija Šina (Foto)



Izvori sa seta kažu da je Lindzi, tokom snimanja emisije, uzela iz garderobe narukvicu, ogrlicu, minđuše, pantalone i cipele za izlazak u grad na samo jednu noć i nikad ih nije vratila.

Ona je, navodno, rekla osoblju šoua da proizvođači pristaju da joj daju garderobu koju posle naplate od njene zarade za snimanje, ali su ovi rekli da takva klauzula ne postoji u njenom ugovoru. Niti išta slično.

Nije ni čudo zašto je tako, kada se zna na šta liče noćni izlasci Lindzi Lohan.

Naime, dok se zabavljala u jednoj diskoteci u Brazilu, fanovi su poželeli da se slikaju sa njom, a ona je pobegla pod sto i u kratkoj haljini sela na prljav pod.



"U klubu u Sao Paolu Lindzi Lohan odbija da se slika sa fanovima i krije se ispod stola didžeja", napisao je korisnik Tvitera uz fotografiju na kojoj glumica sedi na podu.

Lindzi je podigla haljinu i ispružila noge, a ruka joj je na čelu, kao da je umorna ili možda pijana. Poluprazna čaša stoji pored nje, na podu prekrivenom pepelom od cigareta i prljavštinom.

Glumica je boravila u Brazilu poslovno, kako bi prisustvovala otvaranju luksuznog butika. Kako prenosi "Dejli mejl", za pojavljivanje je dobila šestocifreni honorar.

Autor: I.M.
Izvor: Blic, Novosti
Foto: Blic, Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>