Svet

Region

Trudna Penelope Kruz u kupaćem kostimu (Foto)

Mesec dana nakon što je čuvena glumica objavila da će po drugi put postati mama, pojavila se slika na kojoj se vidi trudnički stomak Penelope Kruz.

Trudna Penelope Kruz u kupaćem kostimu (Foto)



Penelopa je uslikana na plaži u Barbadosu u crnom kupaćem kostimu, pa se njen trudnički stomak jasno vidi. Prema mišljenjima eksperata Penelopa je u sedmom mesecu trudnoće pa će već za dva meseca na svet doći još jedan član njene porodice.



38-godišnja glumica provela je dan na plaži u sasvim opuštenom izdanju bez šminke i sa vezanom kosom, a izgleda da joj ni stomak nije smetao da uživa.



Penelopa i njen suprug Havier Bardem svog prvog sina Lea dobili su pre dve godine, a još uvek nije poznato da li će ovog puta biti dečak ili devojčica.



"Od prve sekunde osećate toliko ljubavi, to je neverovatno iskustvo. Najbolji način da to opišem jeste da kažem kako vas to potpuno transformiše u jednoj sekundi. Priroda je vrlo mudra i daje vam devet meseci da se pripremite, ali u tom trenutku, kada vidite to lice, promenjeni ste zauvek", opisala je glumica kako na nju utiče to što je postala majka i što je još jedna beba na putu.



Autor: M.P.
Foto: Daily Mail

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>