Region

Svet

Sredinom marta počinje Farma: Stanija prva zvezda

Prihvatila bih učešće jedino ako bi mi ponudili veću sumu od one koju zarađujem u Americi - kaže Stanija.

Sredinom marta počinje Farma: Stanija prva zvezda



Rijaliti šou “Farma” trebalo bi da počne sa emitovanjem za tri nedelje na RTV “Pink”, a prva poznata ličnost koja je razgovarala sa produkcijom je Stanija Dobrojević.  “Plejboj” zečica se, navodno sastala sa čelnim ljudima ovog rijalitija, koji su joj predstavili ponudu za učešće u ovom formatu.

- Stanija se sastala sa čelnicima rijalitija “Farma” kako bi razgovarali o njenom potencijalnom učešću u tom programu. Kako je ona privukla dosta pažnje u “Survajveru”, smatraju da je idealna za ovaj format. Ne znam šta su se na kraju dogovorili, ali je gotovo sigurno da Stanija razmišlja o učešću – rekao je izvor blizak produkciji, koji je naveo da su im još zanimljive pevačice Milica Pavlović i Nada Topčagić, njihove kolege Mitar Mirić i Milan Stanković, zatim Jelena Tinska, kao i Slađana Milošević.

- Ne znam odakle vam ta informacija – rekla je Stanija, ne želevši da potvrdi, ali ni da demantuje priče o ulasku na “Farmu”, i dodala – Trenutno sam u Srbiji, spremam se da idem na Kopaonik a onda se vraćam u Ameriku i to je sve što mogu da kažem na tu temu.

Ipak, ona je ostavila i mogućnost da povratak u Ameriku bude prolongiran upravo zbog rijalitija - Prihvatila bih učešće jedino ako bi mi ponudili veću sumu od one koju zarađujem u Americi. Tada bih imala razloga da ostanem.

Nova “Farma” trebalo bi da počne u petak 16. marta ili ponedeljak 18. marta, a definitivna potvrda i najava očekuje se u narednih 48 sati, nakon što “Pink” i zvanično potpiše produženje licence.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>