Region

Svet

Stanija Dobrojević otkrila zanimljive detalje o svom životu!

Stanija Dobrojević nedavno je u potpunoj tajnosti otputovala u Ameriku, a neposredno pred sam odlazak, najaktuelnija devojka dala je intervju za jedan dnevni list u kome je otkrila sve detalje o svom životu.

Stanija Dobrojević otkrila zanimljive detalje o svom životu!


 
Stanija Dobrojević gola šetala na terasi hotela! (Video 18+)
Stanija je za veoma kratko vreme postala glavna zvezda kod nas u zemlji, a i šire. Iako je često na meti medija, najaktuelnija devojka na našim prostorima ne mari puno za novinske natppise, već živi svoj život i uživa u njemu, a samo svoje verne fanofe poneki put voli da obraduje nekom atraktivnom ili seksi fotografijom.

U intervjuu za Informer, Stanija je otkrila kakvi su joj planovi i sve ono što zanima njene fanove o njenom životu, a da možda nisu znali. Trenutno pregovara o rijalitiju koji bi trebalo da krene sa emitovanjem na proleće, a do tada planira da ostane u Americi.

Stanija smatra da je ona veoma ostavila dukok trag u medijima i da je njeno ime u javnosti postalo fenomen:

"Na našoj javnoj sceni pojava zvana Stanija Dobrojević je fenomen. Nikome nije jasno kako jedna obična devojka koja nije ni glumica ni pevačica intrigira Balkan, ima armiju fanova... O kakvom tragu se radi? Dubokom, naravno", izjavila je Stanija i dodala, da iako je oduvek bila okružena ljubomornim momcima i dalje veruje da će se jednoga dana udati i imati puno dece:

"Svi moji muškarci su bili izuzetno ljubomorni i posesivni, ja za drugu vrstu ne znam. To daje određen osećaj koliko si voljen, ako je ljubomora u granicama normale. Volim decu i želela bih da imam troje ili bar dvoje. Ne žurim sa brakom, ali naravno da maštam o porodičnoj kući sa velikim dvorištem po kome će trčati dečica",

Stanija otkriva i da je veoma ponosna na svoje učešće u rijalitijima, kao i da su joj "Farma" i Survajver" dobre životne lekcije: "Ponosna sam što sam učestvovala u takvom jednom rijalitiju kao sto je “Survivor’ koji zahteva i fizičku i psihičku spremnost, iz te igre izađeš obogaćen za jedno neverovatno životno iskustvo. "Farma" je psihološka igra iz koje sam izasla kao moralni pobednik. Ali mi je zaista bilo teško da se borim sa onolikom količinom zla loših ljudi, drago mi je da je to sada sve daleko iza mene. I Survivor i Farma bile su moje životne lekcije", rekla je Stanija i dodala da joj je i danas u životu jedina zvezda vodilja njen pokojni otac:

"Mog pokojnog oca pamtim po autoritetu. Ozbiljan, strog. I dan-danas on je moja zvezda vodilja", rekla je Stanija koja trenutno uživa u ljubavi sa novim momkom i da joj je najlepši nači da zaspi i ušuška se u najudobnije rame na svetu i uživa na ruci koja je češka", zaključila je atraktivna starleta.

Autor: J.B.
Izvor: Ljubav i Zdravlje, Informer
Foto: Facebook/Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>