Region

Svet

Potpuno opčinjen: Ćazim tražio da upozna Cecu!

Albanskog biznismena i bivšeg dečka Nataše Bekvalac totalno je opčinila Svetlana Ražnatović.

Potpuno opčinjen: Ćazim tražio da upozna Cecu!



Naime, Ćazim je prisustvovao u subotu uveče u Beču koncertu folk zvezde Svetlane Ražnatović, a naočigled prisutnih pevao je sve njene pesme i veče uglavnom proveo snimajući je svojim mobilnim telefonom.

Kada je završila koncert, Ceca se u pratnji obezbeđenja, prijatelja i ćerke Anastasije vratila u bekstjedž, gde je bila priređena večera, ali se neočekivanu tu pojavio i Ćazim.

"On je zakupio jedan od vip stolova, gde je bio u društvu prijatelja i nekoliko devojaka. Naručio je nekoliko flaša šampanjca i dok su njegovi prijatelji razgovarali, Ćazim je opčinjeno gledao u Cecu i zajedno s njom pevao sve njene hitove. Posebno je bio oduševljen kada je Ražnatovićeva počela da peva Đurđevdan. Tada je, a kasnije i u više navrata, mobilnim snimao našu pevačicu i njen nastup", navodi sagovornik i dodaje:

"Kada je Ceca završila nastup odmah se uputila u bekstejdž, gde je bio postavljen veliki sto za večeru, a tamo se već nalazio i Ćazim. Međutim, Ceca je otišla u svlačionicu i šminkernicu, gde je provela narednih pola sata odmarajući i razgovarajući sa ćerkom i saradnicima. Bivši Natin dečko strpljivo je čekao da se njegova omiljena pevačica pojavi, a potom je zamolio organizatore da ih upoznaju i slikaju se zajedno. Ceca je, kao što bi i sa svakim svojim obožavaocem postupila, pozirala, a Osmani joj je udelio bezbroj komplimenata, na šta se ona samo osmehnula i zahvalila. On je potom napustio prostor u kom je bila večera, a pevačica je nastavila druženje sa ćerkom i prijateljima".



Autor: B.B.
Izvor: Press
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>