Region

Svet

Farmere ove nedelje očekuju umetnički i tajni zadaci!

Milena Ćeranić je u subotu napustila imanje u Lisovićima i za gazdu postavila, očekivano, svog dečka, Nemanju Stevanovića. Pismom od zadruge, farmeri su saznali, da je ovom nominacijom on postao prvi sigurni finalista.

Farmere ove nedelje očekuju umetnički i tajni zadaci!



Osim redovnih zadataka, koje je Nemanja rekao da će obavljati u dogovoru, svaki od farmera dobio je po jedan tajni zadatak. Dragana treba, do četvrtka u ponoć, svako veče da presedi jedan sat u radionici, Nemanjin zadatak je da Dragani svako jutro skuva kafu, Minin zadatak je da ukrade i sakrije što više cigrareta, a Firčijev što više čokolada. Sajko ima zadatak da se druži sa Draganom, a Maca da proizvede verbalni duel između Miloša i Firčija ili Dragane i Nemanje. Milošev tajni zadatak je da Maci nudi pomoć, a Rakin da ne radi u štali, kao i da jedan put opere sudove. Zoricina obaveza je da ignoriše Raku.

Prilikom obilaska imanja, Proka je zadao Nemanji umetničke zadatke za ovu nedelju. Naime, farmeri trebaju da se podele u tri grupe, jedna da pravi sveće, jedna predmete od gline, a jedna naslika imanje. Dodatni zadatak za svakog farmera je da naslika ukućanina po izboru.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>