Region

Svet

Seka Aleksić pronašla "desnu ruku"!

U okviru programa TV Fox, sinoć je održano finale šoua "Moja desna ruka", Svetlane Seke Aleksić. Seka je od troje finalista, za pobednika izabrala 23-godišnjeg Vukašina Ilića.

Seka Aleksić pronašla



Vukašina je spremno dočekao ugovor o saradnji sa Sekom, na godinu dana, kao i ključevi automobila "ševrolet spark", što je bila sporedna nagrada. On je bio presrećan, a pogledom je odmah tražio svoju devojku, Sanju Rajković, koja je dan ranije ispala iz konkurencije za pobedu,

Pored Vukašina, u finalu ovog šoua bili su i dvadesetčetvorogodišnja Sanja Stojković iz Vrbasa, koju je pevačica prvu eliminisala i dvadesettrogodišnji Draško Alorić.

Draško je vrlo samouvereno smatrao da će on biti proglašen za "desnu ruku". Pošto se to nije dogodilo on je bio prilično besan, ali je shvatio koje njegove mane su mu odmogle da dostigne cilj.


Milos moja desna ruka

“Bilo je jako teško izabrati samo jednog od njih troje jer su svi izuzetno zanimljivi kao ličnosti i zasluženo su došli do finala. Nijanse su odlučile da izaberem Vukašina. Možda je prevagnula ta njegova smirenost, staloženost i odmerenost. On dobro razmisli o svemu pre nego što postupi i mislim da ćemo se savršeno nadopunjavati, s obzirom na to da sam ja izuzetno temperamentna. Sa svim takmičarima ostaću u kontaktu jer su vredni moje pažnje”, izjavila je Seka nakon proglašenja pobednika.

Milos moja desna ruka

 “Presrećan sam što je Seka baš mene odabrala od toliko ljudi koji su se prijavili. Verovao sam u sebe, ali opet bio sam svestan i da su ostali kandidati izuzetno pogodni za ulogu koja se od njih zahtevala. Seka je bila divna prema nama, a tek od sutra sastajaćemo se u vezi mojih poslovnih obaveza. Automobil je prelep i koristiću ga kako za poslovne tako i za privatne obaveze. Sanja mi je naravno prva čestitala. Nas dvoje smo presrećni, ostajemo zajedno”, kazao je Vukašin.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>