Region

Svet

Dragana Mirković: Kavali stvarno nema pojma (Video)

Pevačica Dragana Mirković prekinula je svoj odmor u Dubrovniku, kako bi nastupila 20. jula  u diskoteci Trocadero koja se nalazi u Budvi.

Dragana Mirković: Kavali stvarno nema pojma (Video)



"Ja sam osoba koja ne zna da kaže ne. Kada me neki dragi ljudi zamole za nešto, eto prosto bi mi bilo žao da to odbijem, pa sam zato prekinula odmor i prihvatila poziv da nastupim ovde večeras".

U prepunoj diskoteci Dragana je nizala svoje najveće hitove, a njen nastup iz publike pratili su i Đole Đgani i Jana. U pauzi, ekipa emisije Ekskluziv uspela je da postavi Dragani nekoliko pitanja, a među njima je i bilo i to kako komentariše to , što novinari pišu o tome kako je ona najlošije obučena pevačica na estradi?!

" A šta bi novinari mogli da mi nađu?! Sve je ok, imam divan i normalan brak. Kvalitetan sam pevač, ma koliko da sam skromna to je činjenično stanje. Ni ja sama sebi ne mogu to da osporim, a kamoli drugima. Tako da nemaju šta drugo da mi zamere, pa eto neka se bave mojim oblačenjem. A i taj Kavali, koga ja inače stalno nosim, on stvarno nema pojma. Majke mi!" - našalila se Dragana na kraju razgovora.



Autor: J.B.
Foto: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>