Region

Svet

Željko srećno u Bakuu! Sve verzije pesme Nije ljubav stvar (Video)

Željko Joksimović, - @ZZeljko - naš predstavnik na ovogodišnjem evropskom takmičenju "Eurosong", ovih dana putuje za Azerbejdžan, kako bi otpočeo sa probama i pripremio se na pravi način da predstavi svoju zemlju pesmom "Nije ljubav stvar".

Željko srećno u Bakuu! Sve verzije pesme Nije ljubav stvar (Video)



Od kako je pesma nastala ovaj vrsni umetnik se nije zaustavio samo na srpskoj i engleskoj verziji pesme nego je snimio još i špansku, rusku i simfonijsku verziju kao i svojevrsni performans, instrumental, u kojem svojim istančanim sluhom i koristeći svoje telo i neke instrumente izvodi ovu numeru na jedan fantastičan način.

Međutim, od prvog emitovanja pesme u specijalnoj emisiji RTS-a, pristižu razni komentari koji nemaju ohrabrujući karakter. Svakodnevno se u novinama i po naslovima piše i čita o nekim sporednim stvarima, a najmanje je onih naslova koji podržavaju Željka i koji ga bodre, odnosno žele sreću na ovom takmičenju.

Možda to proizilazi iz činjenice da je Joksimović već učestvovao na ovom takmičenju pa smatraju da mu sreća nije potrebna!? Ova procena je svakako pogrešna jer je ovo novo takmičenje, treba se izboriti za pobedu i dovesti "Evroviziju" u Beograd.

Kao medij koji poštuje i ceni prave muzičke vrednosti dajemo Željku svu potrebnu podršku i čvrsto verujemo u njegov uspeh i pobedu. Nadamo se da će rasterećen od svih loših naslova u srcu poneti samo reči podrške i snage koju mu njegovi fanovi kao i ljubitelji ovog takmičenja bezuslovno šalju.

A sada pogledajmo i poslušajmo zajedno sve verzije ove fantastične pesme, za koju se nadamo i verujemo da će Željku Joksimoviću i našoj zemlji doneti pobedu.













Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>