Region

Svet

Ana Bebić sebe krivi za smrt drugarice

Pevačica Ana Bebić je u novosadskoj diskoteci Kontrast jedva izbegla smrt gušenjem, a sada se nalazi u veoma lošem stanju. Ana sebe kriv za smrt drugarice Milene, teško govori i neprestano je pod jakim sedativima.

Ana Bebić sebe krivi za smrt drugarice



Anina bliska prijateljica kaže: "Ana je u užasnom stanju – i fizičkom i mentalnom. Teško joj je da govori, neprestano plače i uopšte ne liči na onu veselu devojku koju svi znaju iz Operacije trijumf."

Ona još dodaje: "Juče je potražila pomoć lekara, a nakon primljene infuzije i koktela lekova za smirenje puštena je na kućno lečenje. Neprestano je pod jakim sedativima i veliko je pitanje kada će i da li će moći uskoro da se vrati pevanju. Svi su veoma zabrinuti za njeno zdravstveno stanje, a posebno zbog strašnog osećaja krivice koji oseća zbog toga što je u požaru nastradala njena najbolja prijateljica Milena Dalmacija sa dečkom. Iako se svi oko nje trude da je odvrate od takvog razmišljanja, Ana neprestano pominje Milenu, koja je u diskoteku “Kontrast” došla kako bi se videla s njom"- završava prijateljica za Telegraf.

Anin dečko, kompozitor FIlip Maletić kaže: "Ana je kod mene, ali ne može da priča, u šoku je! Veoma je potresena i plašim se kako će na nju dalje delovati sve ovo što se dogodilo. Neprestano razmišlja o tome da je ona uspela da izađe, a da je njena najbolja drugarica ostala u klubu i nije uspela da se spase."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>