Region

Svet

Daria Stanojević na snimanju Šopingholičarki (Foto + Video)

U emisiji Šopingholičarke koja se emituje petkom na televiziji Pink, pevačica Daria Stanojević eksluzivno za Svet Plus portal otkriva kako je potrošila 20.000 dinara koje je dobila u emisiji kako bi izabrala odevnu kombinaciju za neki događaj, a koju će kasnije ocenjivati stručni žiri koji čine Snežana Dakić Mikić i Igor Todorović.

Daria Stanojević na snimanju Šopingholičarki (Foto + Video)



Naime, Daria se uputila u butik "Gloria" koji se nalazi u TC Piramida kako bi izabrala najbolju odevnu kombinaciju za gostovanje u nekoj emisiji zabavnog karaktera.

Prva fotografija koju nam je Daria poslala je njena odevna kombinacija u kojoj je došla i koja definitivno pristaje njenom mladalačkom izgledu.



Druga fotografija koju vidimo, gde je Darija u plavoj haljini, bež salonkama, i crnom sakou predstavlja kombinaciju koju je pevačica isprobala u butiku, a za novac koji je dobila, Darija nam je otkrila, da je u pitanju bež hajina koju ćemo videti u emisiji!

Da pevačice umeju racionalno da potroše novac koji dobiju, govori i to da je Daria pored haljine, sako-a i cipela, uspela da priušti sebi još čizme sa krznom, nakit i košulju. Da li će se ova odevna kombinacija dopasti stručnom žiriju i kakvi će njihovi komentari biti, saznaćemo u emisiji 30. marta kada će ovaj prilog biti emitovan. Nama se jako dopao Darijin izbor, a vama?!





Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>