Region

Svet

Region

Kusturica snima mafijašku crnu komediju

Emir Kusturica će producirati italijanski film "Mozzarella Stories", crnu komediju o mafijašima, a snimanje ostvarenja koje će režirati Edoardo de Anđelis počinje krajem leta.

Kusturica snima mafijašku crnu komediju



De Anđelis, kome će ovo biti rediteljski debi, i Kusturica, su se upoznali prošle godine na "Kustendorfu", a film “Mozzarella Stories” će se snimati u Kazerti u blizini Napulja. Inače, Kusturica je trenutno u Grčkoj gde na ostrvima Sifnos i Milos snima film „A Greek Summer“ u kojem igra glavnu ulogu. Scenario filma koji režira Olivije Orla je zasnovan na knjizi „Nikostratos“ Erika Boisea.

Tokom leta Kusturica će nastupati sa „No Smoking Orkestrom“ a u junu će na „Taormina“ festivalu u Italiji primiti nagradu za doprinos uspostavljanju dijaloga između kultura. Krajem leta, Emir se vraća svom osnovnom poslu i režiraće film „Cool Water“ u kojem će glavne uloge tumačiti Sergej Trifunović i Tahar Rahim. U prvoj polovini 2011. Kusturica počinje sa snimanjem filma „Divlje ruže, nežne ruže“ koji govori o meksičkom revolucionaru Panču Vilji.

Takođe, američki magazin „Hollywood Reporter“ je nedavno objavio da je Kusturica dobio 35 miliona dolara od producentske kuće „Filmula“ za snimanje filma „Tweakers Delight“.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>