Svet

Region

Džerard Batler se umalo udavio na snimanju filma

Džerard Batler ozbiljno se povredio na snimanju svog novog filma "Of Men and Mavericks" dok je izvodio akrobacije surfujući po moru. 42-godišnji glumac je novu veštinu svladao baš zbog nove uloge, a jednu od scena je snimao na surferskoj plaži u Severnoj Kaliforniji, poznatoj po ogromnim talasima.

Džerard Batler se umalo udavio na snimanju filma



"Poklopila su ga dva prilično velika talasa, a ispod površine vode je bio i dok su prošla još četiri manja. Na kraju ga je more izbacilo među stene pa je nekako uspeo da se izvuče iz mora", ispričao je Frank Kvirate, koji je takođe bio na snimanju, ESPN-u. Dodaje kako je Batler nakon izlaska iz mora na licu imao "onaj poseban izgubljeni pogled koji imaju svi surferi posel takvog iskustva, nakon što su se suočili sa smrću".

Batlera su prevezli u bolnicu na posmatranje, ali posle je pušten. "Sad je dobro. Bilo je jako zastrašujuće, više od ičega. Iz predostrožnosti smo ga doveli u bolnicu, samo da se uverimo da je sve u redu", rekao je glumčev PR. Batler u novom filmu glumi pokojnog surfera Džeja Morijetija, a priča se vrti oko njegovih nastojanja da "zajaši" legendarni talas poznat po imenu Maverik.

Moriarti je za to trenirao više od godine dana sa mentorom Frostijem Hesonom, tokom koje su njih dvojica stvorili posebnu vezu koja im je promenila živote. Poginuo je 2001. godine u nezgodi tokom slobodnog ronjenja. Film sa Batlerom u naslovnoj ulozi u bioskope stiže u oktobru sledeće godine.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>