Region

Svet

Aleksandra Jeftanović: Obožavam svoje tridesete

Aleksandra Jeftanović, voditeljka rijaliti programa “Farma“, rad na televiziji započela je pre četrnaest godina u poznatoj emisiji “Siti“, da bi se posle toga povukla.

Aleksandra Jeftanović: Obožavam svoje tridesete



Aleksandra je prvo sa poznatim rukometašem Ognjenom Kajganićem otputovala je iz Beograda, a zatim se razvela posle dve ipo godine, a emisijom “Pet do dvanaest“ vratila se na male ekrane.

“Sazrela sam. Obožavam svoje tridesete. To nije priča kojom tešim sebe zbog starenja, jer svoje dvadesete ne bih nikada menjala za ove godine. Mislim da bolje izgledam sada nego u dvadesetim. Potpuno sam se formirala kao ličnost i kao žena. Usavršila sam svoj stil odevanja. Krpice su mi kao većini ženske populacije najvažnije sporedna stvar na svetu i zabava. Da su me mnogi doživeli kao osobu sa stilom, dokazuje nekoliko reklamnih kampanja u kojima sam bila zaštitno lice. Čudno je ko sve kod nas nosi status modne ikone, jer ovde mnogi stil 'kupuju' skupim firmiranim stvarima, i misle da je to dovoljno”,  kaže Aleksandra za magazin “Hello!”.

Aleksandra Jeftanovic

Po sopstvenim rečima, uvek ima životni plan: “Trudim se da držim stvari pod kontrolom, što nije najbolje za živce. U horoskopu sam dupla Škorpija, pa mogu reći teško meni sa mnom. Ne mogu da planiram sitnice, ali imam smernice kojima ću ići. Kada sebe zamislim kroz deset godina, volela bih da imam decu i porodicu. Želela bih da sretnem čoveka sa kojim bih se ostvarila kao roditelj. To se ne planira, ljubav se samo desi."

"Što se posla tiče, nastavila sam sa ispitima na fakultetu. Novosadski pravni fakultet sam svojevremeno napustila, sada sam rešila da ga završim. Što se voditeljkog posla tiče, očekuje nas i treći serijal 'Farme'. Ne mogu sebi da zamislim da ne radim. Probala sam. Kada sam se udala, sa suprugom sam otišla u Madrid, ali nisam umela da živim bez posla, kao ni bez prijatelja”, izjavila je Aleksandra Jeftanović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>