Region

Svet

Majka Milene Ćeranić besna na pisanja štampe

U poslednje vreme, glavna tema tabloida je buran ljubavni život "farmerke" Milane Ćeranić. Kako se piše, ona je zavela mnogo muškaraca domaće javne scene, Baneta Mojićevića, Šaka Polumentu, voditelja Vladu Stanojevića, Sašu Kovačevića i Lolu Smiljanića.

Majka Milene Ćeranić besna na pisanja štampe



Ovakvi navodi štampe, veoma smetaju Mileninoj majci, Vesni Ćeranić. "Nije u redu o njoj pričati na taj način. Ona je tri godine nakon veze sa Banetom (Mojićevićem, prim. ur.) bila sama. Drago mi je što je ne dotiču naslovi u novinama i ogovaranja sa „Fejsbuka”. Jednom mi je rekla: „Majko, od netačnih priča ne uspevaju da se odbrane ni predsednik Tadić, ni ministar Dinkić, pa kako bih ja.” U pravu je, ali nije lepo kaljati ugled devojke koja je slobodna i mlada, a to rade ljudi koji su razvedeni i koji su svoje porodice rasturili", rekla je ona.

Gospođa Vesna je razočarana Mileninim i Nemanjinim pomirenjem, jer smatra da je on psihički zlostavlja. "Ono što je Milena preživela je psihičko nasilje i zlostavljanje i sve bih i razumela i prevazišla da se Nemanja nije onako ponašao. Nemanja nema izgrađeno logičko zaključivanje, samo brine o tome šta će mu reći mama i tata, komšije i novinari. Ne živi svoj život, nego se sakrio u njihov. Ne mogu to da shvatim jer sam decu drugačije vaspitavala – da budu svoji, da žive svoje živote i donose svoje odluke i uzmu od života sve pozitivno, a negativno gurnu u stranu. Mladost je jedna, treba je živeti, a ne skrivati se roditeljima pod skute", dodala je ona

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>