Tvoje lice zvuci poznato

Muzika

Vesti

milion dinara najnovije vesti - strana 13

Podvala od milion dolara (Video)

Podvala od milion dolara (Video)

Nakon što je komičar Craig Rowin na YouTube stavio otvorenu molbu da mu neko pokloni milion dolara, javio mu se miloner Benjamin i rekao mu da će mu ispuniti želju. Ipak, gospodin Rowin neće dobiti svojih milion dolara sve do ceremonije u pozorištu, grupe "Upright Citizen Brigade" u New Yorku 2. februara.

Pročitaj više

Sveštenik tražio milion dinara da obavi obred na Farmi

Sveštenik tražio milion dinara da obavi obred na Farmi

Sveti Aranđel, slava rijalitija „Farma“, u nedelju je proslavljena bez prisustva sveštenika, a razlog je saznaje zahtev paroha u Lisoviću, koji je tražio 1.000.000 dinara da bi obavio obred. „ Organizatori rijaliti programa 'Farma' su dva dana pre velikog praznika i slave pozvali parohiju u Barajevu i zamolili tamošnjeg sveštenika da poseti imanje u Lisoviću i osvešta vodicu, kao i glavnu kuću na farmi.

Pročitaj više

Guča ugostila milion ljudi

Guča ugostila milion ljudi

Sinoć je završen pedeseti sabor trubača u Guči koji je oborio sve rekorde. Prema nepotvrđenim informacijama ovogodišnju Guču  posetilo je više od 900 hiljada ljudi, ali pored dobrog provoda sabor su propratile i neke mane, od prosjačenja dece koje je policija primetila tek na kraju sabora, do toga što su veoma mladi ljudi, bez ikakve kontrole kupovali alkohol.

Pročitaj više

>