Region

Svet

Dino Merlin gostuje kod Ivana Ivanovića za 50.000 evra

Posle više od dvadeset godina pevač Dino Merlin doputovaće danas u Srbiju zbog gostovanja u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", za koju mu je prema navodima televizija Prva platila 50.000 evra.

Dino Merlin gostuje kod Ivana Ivanovića za 50.000 evra



"Dino Merlin će gostovati kod Ivana Ivanovića, to je definitivno! Pregovori o toj emisiji su počeli u aprilu, još kada je ekipa druge emisije ove televizije napravila intervju s njim u Sarajevu. Dogovor o gostovanju Dina Merlina je postignut, a za pojavljivanje u ovom programu mu je i plaćeno, i to 50.000 evra. Merlin će danas u popodnevnim časovima doći u Beograd, gde će se prvi put posle više od 20 godina pojaviti pred kamerama u Srbiji i odgovarati na pitanja o koncertu, ali i o izjavama u kojima je srpski narod nazivao bolesnicima" - izjavio je izvor blizak produkciji.

Televizija Prva je takođe potvrdila informacije da će Dino Merlin gostovati kod Ivana Ivanovića, ali ne i za koju sumu novca je pristao da dođe.
 
"Da, Dino Merlin će ovog petka biti gost u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Što se tiče informacije da mu je „Prva“ platila 50.000 evra, potpuno ste pogrešno informisani, slobodno dodajte još jednu nulu na pomenutu brojku, zvuči mnogo senzacionalnije. Više informacija ćete dobiti sutra" - izjavio je PR menadžer Prve televizije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>